Huippu JouluShow TULOSSA!!

Vähänkö olen iloinen. Olen nyt saanut koottua ihan huippu ammattilaisia ja esityksiä tulevaan 8.12. Shaking Christmas Dance Show:hun. Tänään sain varmistuksen, että Laura Zaray, joka on aivan maailman luokan huippu Vatsatanssija, pääsee mukaan esiintymään. Lauran olen tuntenut jo yli 10-vuotta, mutta viimeiseen 4 vuoteen en ole häntä nähnyt, kun hän on ollut maailmalla esiintymässä ja opettamassa. Laura on aivan omaa luokkaansa ja upea esiintyjä!! Jo pelkästään itse olen onnesta soikeana, kun Laura tulee esiintymään näytökseemme ja näen taas pitkästä aikaa hänen lumoavaa tanssia.

26198667_10156904540297538_3953803917261792783_o.jpgBy the talented Lemon Seed / Lemon Lense Photography

Tämän lisäksi Maria Särkivuori, rakas kollegani Vantaan Aikuisopistolta tulee myös itse esiintymään ryhmiensä lisäksi ja olen myös tätä odottanut, koska en ole vielä koskaan nähnyt Mariaa yksin lavalla. Miten huikeaa ja odotan tätä todella innolla myös.

43182032_158785081732361_1219768169443360768_n

Burleskiartisteista Tampereelta on tulossa myös todella upea nainen: Miss Woop De Doo.minna3_photo_katrikalliophotography_preview

Vaikka Sweet Sugar Burlesque näytös onkin ensin, olen silti ihan täpinöissä myös Joulukuusta jo nyt. Burleskiryhmäni treenaavat tällä hetkellä kovaa tahtia ja esim. Aikuisopiston Jatkoryhmän koreo saatiin valmiiksi sunnuntaina ja pelkästään jo nyt videolta katsottuna siitä tulee UPEA! Kappaleena on herkkä SIA – Chandelier eli ei niin perinteistä Burleskitanssia vaan Burleskin sensuellisuus on fuusioitunut mm. modernin tanssin ja jopa baletin kanssa kokonaisuudeksi, jonka on tarkoitus liikuttaa katsojaa monin eri tavoin. Siltamäen ryhmät ovat myös hyvällä tahdilla saamassa esitykset kasaan. Jatkoryhmä esittää jo Sweet Sugarissa kahvi esityksen pienemmällä porukalla ja samainen esitys sekä Alkeisryhmän kissat pääsevät myös Joulukuussa lavalle. Burleskiartisteja on tulossa Joulukuussa enemmänkin ja myös konkareitten uusi ryhmä, joka pysyköön vielä nyt salaisuutena 😉

Mutta voi pojat voin sanoa, että Vantaalla ei olla koskaan ennen nähty näin paljon tanssin iloittelua kuin tänä syksynä!! Voin vakuuttaa, että ette halua jäädä näistä tapahtumista pois! Itsekin melkein räjähdän jännityksestä ja odotuksen innosta 😀 Ja tästä innosta nyt ammennan myös Joulukuulle uutta esitystä, jossa aion tuoda omaa latino/flamenco tanssitaustaa myös mukaan. Fuusio siis päivän sana…

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close