Sweet asu korkattu ja PinUp kirppis vietetty

Lauantaina järjestin Burleski & PinUp Kirppiksen ravintola Shamrockissa. Mukana oli monta upeaa fiftarihenkistä myyjää mm. Kuvassa oleva Helmat Hulmuten-Bloggari Susanne sekä Burleskin harrastajia myymässä kaappiensa sisältöjä. Porukkaa kävi todella kivasti jopa Joensuusta asti, mikä ilahdutti varsinkin itseä järjestäjänä. Päivän päätteeksi esiintyi kaksi upeaa Burleski artistia Dolly Poupée ja Darling HonoLe.

Kirppispäivän jälkeen matkasin vielä Nakkilaan ilahduttamaan erästä 50-v. synttärisankari herraa. Herkkuesitys tuntui uppoavan hyvin tähän herkuttelija mieheen ja muukin yleisö kiitteli kovasti jälkikäteen showta 😊 Samalla tuli korkattua herkkuasu, joka loppujen lopuksi sisälsi yhteensä 5 mekkoa, korsetin ja 2 rintaliivit kerrostettuna kokonaisuudeksi.

Nyt treenit jatkuu kohti Sweet Sugar Burlesque näytöstä 10.11. ja myös Joulu Showta mikä 8.12.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close