NÄYTTELYT JA TAPAHTUMAT

Tule Puutarhassa Keramiikkaa Kurssille 17-21.6. Klo17.30-20 Riihimäelle idylliseen Parmalaan ANemiko Art:n pajalle ja puutarhaan!

Kurssi on avoin kaikille aloittelijasta konkariin. Voit tehdä töitä oman mielen mukaan ja opetusapua on saatavilla koko ajan työsi toteuttamiseen. Työskentelemme puutarhan keskellä joko halutessasi taivasalla tai katosteltan suojassa. Todella huonolla säällä pääsee työpajaan myös tekemään sisätiloihin.

Dreijausta harrastaneille on mahdollisuus myös dreijata (tähän ei opastusta, koska dreija sisätilassa).

Hinta saven käytön mukaan 20e/1kg savea (sis. saven, opetuksen, välineistön käytön, lasitteet ja poltot). Jos tuot oman saven, on hinta 15e/1kg käytettyä savea.

Voit ilmoittautua vain yhteen päivään tai vaikka jokaiseen. Paikkoja rajoitetusti per päivä. Päiviä tulee lisää myös Heinä-Elokuussa, jolloin nyt tehdyt työt saa lasitettua, jos ei halua kokeilla kertapolttoa.

Ilmoittautumiset 15.6. mennessä: anemikoart@gmail.com

Minimi osallistujamäärä/päivä 3

Tulossa vuonna 2024 / Coming in 2024:

Louhikäärmeen Synty & Evoluutio / The Birth and Evolution of a Dragon

Ajankohta ja paikka ilmoitetaan lähempänä.

Menneet näyttelyt:

Riihimäen Kuvataiteilijoiden Ihminen ja väri Näyttely 4.-25.2.2023 Galleria Tärinä. Mukana 5 keramiikka veistosta sekä viiden keraamisen reliefityön sarja.

Riihimäen Kuvataiteilijoiden Uudet Jäsenet Esittäytyvät Näyttely 9.-28.1.2023 Galleria Tärinä. Mukana 10 keramiikka veistosta vuosilta 2015-2023.

Riihimäen Metsästysmuseon puistonäyttelyssä esillä ajalla 1.6.-31.10.2022 Kuvanveistotyöt:

Kirsikkapuu (vaneri, kangas ja akryylimaali)

Murmeli (betoni ja sekatekniikka)

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close