Tasseleita tasseleita…

Kiirettä on pukannut, vaikka mukamas syysloma eikä kaikkia opetustunteja ollutkaan. Koska Sweet Sugar lähestyy hurjaa tahtia, ollaan myös artistiporukan kanssa valmistelleet meidän Sweet Six esitystä. Perjantaina teimme herkullisia tasseleita, joista tässä hieman esimakua itse teosta:

Tammikuussa menen pitämään tasselikurssia myös Lappeenrantaan. Kannattaa ihmeessä tulla mukaan, jos tasseleiden teko kiinnostaa! Tästä lisäinfoa löytyy tuonnempana tapahtumissa.

Mutta tasseleiden lisäksi valmistelen parhaillaan mun PEPE lakristi asua. Tämä tulee nyt toistaiseksi vain juontoasuksi, mutta jossain vaiheessa teen siitä myös ihan oman lakritsi esityksen. PEPE asu on tehty vanhasta divaanisohvatuolista, mikä käytännössä on runkoa lukuunottamatta täysin mun ympärillä muodostaen lakritsin näköisen muodon. Vaikea kuvailla, otan sitten kuvia, kun alkaa valmistumaan. Tämä painaa hitonmoisesti eli on melkoinen kantaa päällä, mutta kyllähän sitä nyt hetken jaksaa semmosta 15kg vaahtomuovia kantaa ;D

Sweetissä tulee olemaan siis juonnoissa jo minun puolestani uskomattomia asuja. On niin herkkutätiä, Pepe lakristia, Cola tyttöä, Marianne karkkia, kakkua, suklaata sun muuta. Yritän nyt myös tässä parin viikon aikana saada aikaan tuon oman esitykseni  DOLLY DONITSI nimeltään. Siinä minulla on iso traktorin sisäkumi, mikä on valtava donitsi ja tarkoitus olisi niin pomppia, tasapainoilla ja vedellä akrobatiaa ties mitä sen päällä. Donitsi tosin on vielä tyhjänä meidän terassilla, pitäisi tänään varmaan kompressorilla pumppailla se kuosiin. Ja toki pitäisi vielä tehdä sille tuo donitsinen kuori 🙂 Eli eipä tässä yhtään enempää hommaa ole. Fazerin sininen asukin on tulossa Sweet Six ryhmä esitykseen, mutta ei sekään nyt ihan valmis vielä ole. HUH! Onneksi mies menee tänään yövuoroon niin voin taas ommella klo03 asti yöllä…

Herkullista viikon alkua kaikille, pus!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close