Hukka se söi Punahilkan…

Feenix jätti jälkensä niin Mamanna Bupsiin kuin minuunkin. Nyt siis uusi rakkauteni: MaDaM Conchita jää pariksi kuukaudeksi tauolle ja hänen ihana transformaatioasutekniikka pääsee seuraavaksi kokeiluun Mamanna Bupsin leiriin. Uusi esitykseni: Punainen Pokerhilkka ja Iso Paha Susi on teossa loppusuoralla. Aloitin asun ja esityksen tekemisen päästä…olihan sudelle pakko saada hieno pää 😀 Minulla on taipumus nähdä sieluni silmin, miten asut toimii ja idea lähti ajomatkalla keikalta kotiin, kun sain päähäni kuvan, missä Punahilkka teurastaa suden sisältäpäin ja asu vaihtuu sekunnissa eli susi käytännössä häviää Punahilkan hameen alle (kuin Feenix esityksessä konsanaan).

img_0469

En ole koskaan tehnyt maskotti päätä, joten siinä kohtaa kun otin verkon ja jeesus teipin esiin, en ihan uskonut pääseväni tähän lopputulokseen!! Mutta siinä hän nyt on. Transformaatioasukin on loppusuoralla, enää tassut jalkoihin puuttuu ja korsetin ym. alta paljastuvan koristelut kesken. Jopa rintaliivit on aikalailla valmiit tähän esitykseen…

82020d56-8e92-411d-8149-b9b4dc17fbee

Sen myönnän, että tasselit ja pikkuhousut sekä mahdolliset kengät on vielä kesken. Ai niin ja sudelta puuttuu vielä häntä…iso juttu! Siitä sainkin juuri tässä idean, että mitäs, jos se häntäkin lähtee teurastuksessa irti niin sittenhän voisin laittaa sen hännän kiinni pikkuhousuihin ja siitä haarovälistä sitten kiinni…hahah! Pitääkin toteuttaa se! Suden tassutkin kun on teurastuksessa päätynyt tisseihin niin miksei sitten häntä haaroväliin…heheh! Se, mistä tuo Poker juttu tulee on se, että taustalla soi Poker Face ja Punahilkka on itseasiassa hieman tuhmempi Poker Queen versio teurastaessaan isolla jättipelikortilla suden sisältäpäin ennen muuttumista kiltimmäksi Hilkaksi…että sellasta 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close