Draglesque minussa on syntynyt ja päässyt irti

Kuva perinteisemmästä burleski/cabaree esityksestä samaisessa tapahtumassa.

Voi jumbe! En olisi ikinä uskonut, miten mahtavasti minun Draglesque persoona MaDaM Conchita otettiin vastaan ensi esiintymisen kanssa Joensuussa eilen!! Olimme Circus Mystique:n tyttöjen kanssa (Arabellum ja Cloud be Devil) esiintymässä Susiraja Dragrace:ssa Sokos Hotelli Kimmelissä ja yleisö oli niin liekeissä mukana. Sen lisäksi, että yleisö oli upea, oli järjestäjät tehneet uskomatonta työtä sekä itse Drag kisassa kilpailevat uskomattoman taitavia. Oli todellinen kunnia esittää tämä Draglesque esitys täällä.

Tässä videota esityksestäni.

Ja ei tämä Draglesque tähän jää. MaDaM Conchita aloittaa heti tänään jo uuden esityksen työstön. Luvassa on lisää tunnetta, yllätyksiä ja upeaa pukuloistoa!! Ja by the way, myös Mamanna Bupsi oli niin kateellinen tälle esitykselle, että vaatii saada transformaatio asuja myös itselleen 😁

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close