Kevät kauden Start

Nyt se sitten alkaa taas: Kevät kausi! Tällä viikolla starttaavat kaikki Burleskitanssin ja Burleskin ryhmät ja olen aivan täpinöissä. Paljon on tulossa uusia alkeisoppilaita sekä vanhatkin oppilaat ovat innolla jatkamassa uusiin koreografioihin ja esityksiin! Teemana nyt on luonto ja eläimet. Artisti porukan kanssa ollaan jo aloitettu treenit ja meillä on luvassa lintua jos jonkin moista kunnon höyhenten kera koristeltuna 😀

Viime viikonloppuna olin puolestani Lappeenrannassa pitämässä Burleski Workshop päivää tasseleiden ja cabaree&vogue meiningin kanssa. Oli kyllä super mukavaa porukkaa ja suupielet naurussa tehtiin tasseleita oikein tunteella!

Kaikkea hurjan mukavaa on nyt keväälle taas tosiaan tiedossa. Näitä nettisivujakin pitäisi keretä päivittelemään, mutta jotenkin vain aika tahtoo kulua kaikkeen muuhun. Nytkin kello lyö taas 01:30. Aika mennä nukkumaan ehkäpä 😀 Tässä vielä pari kuvaa valokuvaus setistä, mikä tehtiin valokuvaaja Jari Miettisen kuvaamana Polkadot Peggyn kanssa.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close