Valvottuja kesäöitä ja uusia tuulia

Niin se kesä vain taitaa kohta olla takanapäin ja valvottuina kesäöitä olen kehitellyt syksylle kaikenmoista mukavaa. Ensimmäinen tuulahdus on ensimmäinen itse järjestämäni Show: Sweet Sugar Burlesque näytös, joka valtaa herkuttelun merkeissä Ravintola Shamrock:n 10.11. Idea makean herkulliselle näytökselle tuli lapsuudestani. Olen koko lapsuuteni asunut silloisen Hellas, sitemmin Leaf ja nykyisen Cloetta Finland karkkitehtaan vieressä Turussa. Olen lapsena nuuhkinut joka aamu tarhaan kävellessä lakritsin, suklaan ym. makeaa tuoksua, mikä leijaili aamutuimaan aina tehtaan savupiipuista. Näin kesällä on taas tullut herkuteltua lähemmäs joka ilta jäätelöllä, suklaalla ja mansikkakakuilla ym. Ja siitä se idea sitten lähti…

Idean päätöksen jälkeen olen tehnyt öitä myöten asuja, kenkiä, tasseleita ym. tulevaa Show:ta varten. Samalla olen päässyt kehittelemään ja kokeilemaan erinäisiä uusia materiaaleja koristelun suhteen. Olen jopa huulipunaa käyttänyt rintaliivien maalaamiseen ja liimalla päällystettynä sekin on toiminut moitteetta. Akryylimassalla on tullut kivaa jäätelöpintaa kenkiin ym. ja olenpa jopa upottanut erikeepperiin oikean jäätelövohvelinkin, heh! Mitä sitä nyt ei tekisi asujen eteen… Ohessa pari kuvaa tekemistäni jutuista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close